Divertisment RSS
Top 6 plaje de nudişti din lume. Ce să ştii înainte să ajungi pe o plajă cu nudişti
Iunie 29, 2012 - 12:08
Nu de puţine ori natura ne-a lăsat fără suflare prin măreţia peisajelor asupra cărora oamenii nu şi-au pus amprenta. Acelea sunt locurile paradisiace asemănătoare raiului în care au trăit Adam şi Eva la începuturile omenirii, unde nu aveau nevoie de haine care să le acopere nuditatea. Astăzi există plajele pentru nudişti unde inhibiţia nu-şi are locul, scrie antena3.ro.
 Iată top 6 plaje de nudişti din lume:

Leucate Plage, Franţa (Coasta Mediteraneană)

Este o plajă mediteraneană clasică cu ape calme şi nu prea departe de Pirinei şi de beneficiile brizelor reci în mijlocul verii. Plaja este publică şi, prin urmare, oricine are acces pe nisipurile aurii ale Leucate Plage.

Playa Es Pregons Gran, Insulele Baleare

Plajele pentru nudişti sunt mai populare decât crezi în Spania, iar plimbarea pe plaja sau chiar în oraşele din apropiere doar în costumele lui Adam şi Eva nu sunt ilegale. În general, aceste practici sunt rezervate, totuşi, doar pentru plajele pentru nudişti, doar dacă oficialii nu susţin contrariul. Nu este de mirare că plajele pentru nudişti le întrec în popularitate pe cele normale, familii întregi fiind văzute în primele.

Haulover Beach Florida USA (Sunny Isles, la nord de Miami)

Acest loc se mai numeşte şi „Statul însorit” şi nu-ţi trebuie prea mult timp să înţelegi de ce. Despre nisipul de pe Haulover Beach se spune că formează cea mai bună plajă pentru nudişti din Statele Unite ale Americii şi atrage un număr imens de vizitatori.

Vera Playa, Spania(Almeria)

Spaniolii au îmbrăţişat naturismul din toată inima şi într-o manieră cu adevărat unică demnă de ţara care a dat-o lumii pe Penelope Cruz. Mulţi dintre cei care iubesc plajele pentru nudiştii speră s-o zărească pe una dintre ele. Însă este surprinzător faptul că mulţi nu rămân prea mult pe plajă şi merg în locurile pentru distracţii puţin mai răcoroase. Almeria este cel mai fierbinte loc al Spaniei aşa că, din când în când, un loc umbros este tot ce vrei.

Banana Beach, Grecia (Skiathos, aproape de Koukounaries)

Cu un nume răsunător precum Banana Beach, cum ar putea fi acest loc altfel decât plin de distracţie. Banana Beach este localizată la marginea de sud-vest a insulei Skiathos. Se află în apropierea oraşului Volos de unde Iason a pornit în căutarea faimoasei lâni de aur, pentru a putea apoi să-şi revendice regatul. Plaja Banana este caracterizată de fundalul cu dune de nisip şi ienupări.

Valalta, Croaţia (Istria, aproape de Rovinj)

Plaja Valalta este considerată una dintre cele mai plaje din Croaţia localizată în apropierea oraşului Rovinj, care are o mulţime de colţişoare perfecte pentru nudism, cu nisip cât vezi cu ochii. În plus, aici există şi o mulţime de restaurante foarte bune.

Ponturi de ştiut înainte să ajungi la o plajă cu nudişti

Dacă îţi doreşti de mai multă vreme să mergi la o plajă de nudişti trebuie să-ţi faci mai întâi temele. Să-ţi dai jos hainele nu înseamnă şi că vei fi primit cu braţele deschise. Există anumite reguli ce trebuiesc respectate pe o plajă de nudişti. Ca să nu mai vorbim de faptul că o asemenea „călătorie” poate fi puţin înfricoşătoare. Nu ştii la ce să te aştepţi mai ales când eşti nervos în privinţa nudităţii tale.

Încă nu s-a scris un ghid despre cum ar trebui să te comporţi pe o plajă pentru nudişti, mai ales că pot diferi semnificativ una de cealaltă, iar tu ar trebui să te comporţi în funcţie de atmosferă.

Spre exemplu plajele din St. Martin’s, în special Orient Beach, este destul de liniştită.

În schimb, plajele din Jamaica sunt sălbatice şi pline de viaţă.

Iată totuşi câteva puncte după care să te ghidezi dacă mergi pe o plajă pentru nudişti:

Lasă aparatul foto la hotel când mergi pe o plajă cu nudişti

S-ar putea să nu ai nicio problemă cu cei care se află pe plajă în cazul în care ai un aparat foto cu tine. Însă, cei care se ocupă cu securitatea plajei s-ar putea să te cheme la o discuţie în particular. Poate nu ştiai, însă aparatele foto sunt interzise pe aceste plaje. Gândeşte-te cum te-ai simţi dacă fotografia ta purtând la gât doar aparatul foto ar fi postată pe unul dintre site-urile de socializare.

Nu presupune că plajele cu nudişti sunt locuri bune de agăţat

Femeile frumoase întinse pe plajă nu sunt prostituate. Nu este o idee bună să te implici în vreo activitate sexuală cu cineva necunoscut. Chiar şi dacă eşti alături de fiinţa iubită încearcă să îţi controlezi instinctele pentru că mulţi dintre cei care vin pe aceste plaje sunt oameni în vârsta sau chiar familii întregi. Turiştii vin aici pentru a se bucura de soare, apă şi nisip nu să-şi găsească sufletele pereche.

Trebuie să ştii diferenţa dintre plajele nud şi cele unde hainele sunt opţionale

Plajele nud sunt cele unde hainele nu sunt permise. Cu alte cuvinte, trebuie să renunţi complet la haine dacă vrei să faci plajă acolo. Pe de altă parte, sunt şi plaje unde hainele sunt opţionale şi, prin urmare poţi sau nu să rămâi gol. Este opţional. Este decizia ta.
comments powered by Disqus
24 h.md Categorii
Telefon: 373 22 232 629, 232 845, 232 664
E-mail: office@24h.md
Adresa: Chişinău, str. Bănulescu Bodoni 57/1