Politic RSS
Comuniştii BAGĂ ÎN SPERIEŢI gasterbaiterii moldoveni: Rusia VA INTRODUCE regimul de vize cu Moldova, dacă Chişinăul se va integra în UE
Iunie 3, 2013 - 20:51
Exponenţii PCRM susţin că eventuala liberalizare a regimului de vize cu UE va determina introducerea de către Rusia a regimului de vize pentru locuitorii Republicii Moldova. „Dacă va fi liberalizat regimul de vize cu UE, va fi introdus automat regimul de vize cu Rusia, precum şi cu toate ţările din CSI, care nu au acorduri cu Uniunea Europeană”, a declarat deputatul PCRM Grigore Petrenco, în cadrul unui briefing de presă.
 Reamintim că tot astăzi, în cadrul aceluiaşi briefing, liderul PCRM, Vladimir Voronin, a atacat dur Uniunea Europeană pentru sprijinul acordat actualei guvernări. Voronin a mai spus că europenii au drept scop conservarea în Republica Moldova a unui regim agresiv antirusesc şi excluderea oricărei posibilităţi de reintegrare cu Transnistria.

„În fruntea puterii executive şi a Parlamentului au ajuns diplomaţi. Sarcina lor este de a fi nişte interlocutori comozi pentru ambasadorii europeni, o faţadă confortabilă în spatele căreia restul guvernării se va ocupa cu ceea ce a făcut până acum”, a accentuat Voronin.
comments powered by Disqus
24 h.md Categorii
Telefon: 373 22 232 629, 232 845, 232 664
E-mail: office@24h.md
Adresa: Chişinău, str. Bănulescu Bodoni 57/1